Werkplaats

De werkplaats

Onze eigen timmerwerkplaats

In Ootmarsum bevindt zich in onze bedrijfshal onze eigen timmerwerkplaats. Hier maken wij al het houtwerk voor bouwprojecten én maken we verschillende oplossingen op maat voor diverse bouwgerelateerde opdrachten. Een eigen werkplaats brengt vele voordelen met zich mee, natuurlijk voor ons, maar helemaal voor u. Zo kunnen wij vlot uw wensen doorvertalen van tekening naar eindproduct. U bent niet afhankelijk van standaard maten en uitvoeringen, maar alles kan op maat worden gemaakt. Het eikenhout dat wij gebruiken kan gemaakt worden in alle formaten. Door de korte lijnen die wij in al onze projecten hanteren kunnen eventuele aanpassingen en wensen snel doorgevoerd en geproduceerd worden.

Wat maken we?

Zowel particulieren als bedrijven weten ons inmiddels ook te vinden voor losse opdrachten en benodigde (eikenhout) onderdelen voor hun woning of bedrijfspand. Een greep uit de mogelijkheden van de oplossingen die we op aanvraag maken en leveren: 

  • Gevelplanken
  • Balken voor gebintwerk 
  • Kozijnen 
  • Deuren 
  • Trappen 
  • Dakkapellen

Snel, vakkundig & compleet 

Wat u ook wilt laten maken en leveren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u bijvoorbeeld voor een nieuwe dakkapel, dan zorgen wij voor een snelle, vakkundige en complete oplevering. Wij maken het onderdeel op maat en zorgen ervoor dat de plaatsing en montage vlot plaatsvindt met minimale overlast. Doordat wij een dakkapel zoveel mogelijk Prefab bouwen kunnen we in één werkdag de pannen weer op het dak hebben liggen. Op deze manier heeft u zo min mogelijk hinder en kunt u direct genieten van alle licht en ruimte waar een dakkapel voor zorgt. Ook de andere onderdelen kunnen wij vlot produceren en leveren naar wens.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op