Over ons

Over ons 

Onze historie 

In 2005 is Hartman Hout & Bouw opgericht door Richard Hartman in Ootmarsum. Door de jaren heen zijn wij gestaag gegroeid en hebben wij ons bewezen als betrouwbare en breed inzetbare partner bij een groot aantal diverse projecten. Sinds 2005 realiseren wij projecten in de woningbouw, maar ook (agrarische) bedrijfspanden in de regio. 

Waar zijn we goed in? 

Naast het bouwen en opleveren van nieuwbouwprojecten, zijn wij ook veelvuldig bezig met verbouwprojecten, renovaties en onderhoud. Alle projecten worden door ons vlot en vakkundig uitgevoerd, naar volle tevredenheid van onze klanten. Een andere expertise die wij ontwikkeld hebben in de afgelopen jaren is gespecialiseerde houtbewerking. Door onze brede inzetbaarheid én onze eigen werkplaats kunnen wij elke klant helpen en elke wens uitvoeren op het gebied van bouwprojecten. Afspraak is afspraak We zijn een flexibel bouwbedrijf, waar inlevingsvermogen en creativiteit worden gekoppeld aan een gezonde dosis Twentse nuchterheid. Het maken van duidelijke afspraken over uw wensen en verwachtingen is voor ons essentieel. Onze belangrijkste stelregel is niet voor niets: ‘Afspraak is afspraak’. 

Onze aanpak 

Wat ons kenmerkt, is het persoonlijke contact en de korte lijnen met u als opdrachtgever. Tijdens de werkzaamheden aan uw project heeft u rechtstreeks contact met de projectbegeleider op de bouwplaats. Zo bent u direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de voortgang van de bouw. Onze aanpak geeft duidelijkheid, zorgt voor betrokkenheid en er kan snel geschakeld worden indien nodig.

Erkend leerbedrijf

Hartman Hout & Bouw is een erkend leerbedrijf, waardoor we jong talent kunnen opleiden en werkervaring op kunnen laten doen. Op zoek naar meer informatie over een leer- en werkplek bij ons? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op