Verbouw

Verbouw

Uw woning verbouwen?  

Het verbouwen van een woning begint met het in kaart brengen van uw wensen. Of het nu gaat om een aanbouw, uitbouw, het opnieuw indelen van ruimtes of het verduurzamen van uw woning, wij voeren deze werkzaamheden graag voor u uit. Wij denken met u mee als het gaat om ontwerp, maar ook de praktische zaken. De verbouw van een woning vergt de nodige kennis, ervaring en natuurlijk vakmanschap. Bij Hartman Hout & Bouw werken we met een team van specialisten dat uw project op tijd en binnen het afgesproken budget oplevert. 

Maatwerk bedrijfspand verbouwingen

Sinds de oprichting van Hartman Hout & Bouw hebben we verschillende werkzaamheden verricht op het gebied van bedrijfspand verbouwingen. Bij het verbouwen van een bedrijfspand of winkelgelegenheid komen verschillende voorschriften kijken waar aan voldaan moet worden. Wij zijn als bouwbedrijf op de hoogte van deze eisen en denken graag met u mee over de mogelijkheden voor verbouwing. Van luxe kantoren tot efficiente werkruimtes, we kunnen elk project op maat voor u realiseren. 

Uw veelzijdige partner 

Wanneer u de keuze maakt om te gaan verbouwen wilt u natuurlijk werken met een betrouwbaar bouwbedrijf die de gemaakte afspraken nakomt. Uw verbouw project is in goede handen bij ons door onze gespecialiseerde medewerkers en een vast team van vertrouwde onderaannemers. Met onze eigen timmerwerkplaats kunnen we elk maatwerk project uitvoeren, van klein tot groot. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als bouwbedrijf voor de verbouw van uw woning of bedrijfspand? Wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden. Neem contact met ons op door ons te bellen of stuur een email naar info@hartmanbouw.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op