Renovatie

Renovatie

Meer woon- of werk genot door renovatie 

Zijn er elementen in uw woning of bedrijfspand die zo langzamerhand vervangen of vernieuwd moeten worden? We helpen u graag bij het in kaart brengen van de problemen die u ervaart en de wensen die u heeft voor een renovatie. Samen met u zorgen we voor verbeteringen van uw leef- of werk omgeving, waardoor u optimaal kunt genieten en gebruik kunt maken van uw woning of bedrijfspand.  

Renovatie vereist vakmanschap

Bij het renoveren van een huis of pand komt veel kijken: zijn er bepaalde vergunningen nodig, welke materiaalkeuzes moeten er gemaakt worden, waar moet u rekening mee houden tijdens een renovatie, etc. Dit zijn een aantal zaken waar vooraf goed naar gekeken dient te worden en waarin een specialist u kan begeleiden. Wanneer er begonnen wordt aan de renovatie kan het zijn dat u voor verrassingen komt te staan die vooraf niet bekend waren. Het is dan ook aan te raden om te werken met een bouwbedrijf dat ruime ervaring heeft met renovaties. Op deze manier kunnen eventuele verrassingen vlot en goed opgelost worden. 

Waarom kiezen voor Hartman Hout & Bouw?

In de regio staan wij bekend als een betrouwbare partner voor diverse bouwprojecten. Wat u van ons kunt verwachten wanneer u voor ons kiest als bouwpartner voor uw renovatie: 

  • Kennis van en ervaring met diverse renovatie projecten
  • Alle benodigde disciplines zijn aanwezig in ons team van specialisten
  • Afspraak is afspraak
  • Alles wordt voor u geregeld, wij ontzorgen u waar mogelijk 
  • Vlotte productie van maatwerk oplossingen door middel van onze eigen timmerwerkplaats
  • Persoonlijk contact, rechtstreeks met de bouwbegeleider van de renovatie.

Wilt u samen met ons uitzoeken hoe wij uw renovatie tot een succes kunnen maken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op