Onderhoud

Onderhoud

Het onderhouden van onroerend goed

Bij woningen of bedrijfspanden wordt vaak benodigd onderhoud vergeten of uitgesteld. Toch is periodiek onderhoud van groot belang. Achterstallig onderhoud kan namelijk een negatieve invloed hebben op uw onroerend goed en het bijbehorende woon- of werkgenot. Heeft u hulp nodig om uit te zoeken of uw huis of pand al signalen van slijtage en ouderdam laat zien? Wij staan graag voor u klaar en voorzien u van een passend advies. 

De voordelen van regelmatig onderhoud 

Door verschillende factoren zoals wind, regen, zon of ouderdom kan de staat van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk verminderen. Om grote reparaties en hoge kosten te voorkomen is het raadzaam om regelmatig uw woning of pand te onderhouden waar nodig. Naast het voorkomen van onnodige kosten, zal periodiek onderhoud ook bijdragen aan de waardestijging van uw huis of bedrijfspand. Ook zal uw kwaliteit van wonen of werken verbeteren als u bijvoorbeeld tocht, een ongezond binnenklimaat en lekkage kunt voorkomen. 

Onze onderhoudswerkzaamheden

Bij Hartman Hout & Bouw voeren wij regelmatig diverse onderhoudswerkzaamheden uit voor zowel woningen als bedrijfspanden. De werkzaamheden die wij onder meer verrichten zijn de volgende: 

  • Inspectie van een woning of bedrijfspand
  • Reparatie van gevels, houtwerk en stenen
  • Vervangen van enkelglas
  • Reparatie van deuren, kozijnen en ramen
  • Isoleren van uw woning of pand
  • Dakgoten schoonmaken ter voorkoming van verstopping 
  • Impregneren van een woning of bedrijfspand om lekkages te voorkomen.

Heeft u een onderhoudsklus die u graag wilt uitbesteden aan een betrouwbare aannemer in de regio Ootmarsum? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op