Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bezig met een nieuwbouw woning?

Heeft u plannen voor de nieuwbouw van uw droomhuis? Wij helpen u graag met het uitwerken en realiseren van uw nieuwe woning. Wanneer er gekozen wordt voor nieuwbouw zijn er tal van zaken waar over nagedacht moet worden en zaken die geregeld moeten worden. Of u nu al een kavel gekocht heeft, de bouwplannen al klaar heeft, of nog op zoek bent naar de juiste plek en een passend ontwerp, bij ons kunt u in elke fase terecht. Bij Hartman bouwen we verschillende typen woningen, afhankelijk van de wensen van onze klanten. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en kunnen snel schakelen, dat betekent dat u tijdens de nieuwbouw direct contact heeft met de bouwbegeleider op de bouwplaats.

Nieuwbouw van bedrijfspanden

Ook op het gebied van nieuwbouw van bedrijfspanden hebben wij inmiddels jarenlange ervaring. Heeft u specifieke wensen voor uw bedrijfspand met betrekking tot de bruikbaarheid, indeling, uitstraling of bijvoorbeeld de afwerking? Ons team van specialisten denkt met u mee en weet waar op gelet moet worden. We werken met een flexibel en compact team en beschikken over een betrouwbaar netwerk van vaste onderaannemers. Op deze manier bent u verzekerd van vakmanschap, kennis van zaken en veel ervaring op het gebied van nieuwbouw.

Onze werkwijze 

De nieuwbouwplannen beginnen bij ons met het bespreken van uw specifieke wensen en brengen wij deze samen met u in kaart. Op basis hiervan zal een (technisch) ontwerp gemaakt worden of een bestaand ontwerp gebruikt worden, die na goedkeuring wordt omgezet in werktekeningen. Vervolgens kunnen we aan de slag met de planning en voorbereiding van het bouwproject. Er moeten in de tussentijd o.a. vergunningen geregeld worden en de materialen worden alvast besteld. Zodra de vergunningen rond zijn kan er gestart worden met de daadwerkelijke bouw. Er wordt gestart met de fundering, de muren, de verdiepingsvloeren en de isolatie. Daarop volgend wordt de kap geplaatst en zal het voegwerk gereed worden gemaakt. Als de ruwbouw klaar is gaan we verder met de afbouw, uw woning of bedrijfspand begint nu echt vorm te krijgen en leefbaar te worden. Na afronding van de afbouw volgt het moment van de oplevering, waarbij u de sleutel van uw nieuwbouw woning of bedrijfspand krijgt en de bouw is afgerond. Uw nieuwbouwplannen vrijblijvend met ons bespreken? Neem dan direct contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op